Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Yin&Reiki- kurssi pe 28.12. 2018 ja pe 4.1.2019 klo 17.30-20.30

 

Tervetuloa elvyttämään kehon energiavarastot ja hiljentämään mieli lempeän ja syvälle menevän yinjoogan&reikin yhdistävälle iltakurssille.

Yinjoogan ja reikin yhdistelmä on tehokas ja kokonaisuus, joka lisää kehon ja mielen tasapainoa, energisoi ja vapauttaa energiatukkeumia kehostasi.

3 tunnin kurssin aikana tehdään alkuun maadoittava hengitysharjoitus, pitkäkestoisia mutta lempeitä ja restoratiivisia yinjooga-harjoitteita ja loppurentoutus. Kaiken ihanuuden kruunaa henkilökohtaisesti jokaiselle useita kertoja illan aikana annetta reiki-hoito, joka rentouttaa ja vapauttaa energiaa kehosta.

Kurssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnista ja jaksamisen lisäämisestä. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tai osaamista.

Lue lisää yinjoogasta ja reikistä linkkien takaa.

 

YinBLISS-kurssilta hyvinvointia ja energiaa yinjoogan ja erilaisten harjoitusten avullaYinBLISS-kurssilta hyvinvointia ja energiaa yinjoogan ja erilaisten harjoitusten avulla

Jos sinulla on perussairauksia, huomioitavia rajoitteita tai olet raskaana niin kerrothan niistä ennen kurssille tuloa, jotta osaan huomioida ne harjoituksessa ja antaa tarvittaessa variaatioita liikkeisiin.

Teemme kurssin harjoitteet lampaanvillaisilla matoilla, mutta tavallisia mattoja on myös saatavilla, jos haluat mielummin harjoitella sellaisella.

Aika: perjantaina 28.12.2018 tai perjantaina 4.1.2019 klo 17.30-20.30                                           

Hinta: 65 euroa/kurssi, sis. alv 10%. Maksuvälineenä käy Smartumit (setelit, mobiili ja verkkomaksu, Sporttipassi, Edenredit (setelit, mobiili ja verkkomaksu) ja TyKy-setelit.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: info@yinjoogajareiki.fi tai 044 9727 379/Susanne. Huomioithan, että osallistujamäärä on rajallinen, joten ilmoittautuminen on sitova.

Paikka: Ahertajantie 6C Espoon Tapiolassa

 

Opettajana toimii Yinjooga ja Reiki Espoon Susanne Ropponen