Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Yinjooga ja Reiki 

Yinjooga ja Reiki – kurssi on ohjattu yinjoogaharjoitus, jonka aikana vastaanotat reikihoitoa hoitajien käsien kautta. Joogaopettajat ja reikihoitajat Susanne Ropponen ja Niina Koivisto vievät sinut kolmen tunnin ajaksi rentouttavaan ja energiatukoksia elimistöstä poistavaan yinjoogan ja reikin maailmaan. Tämä kokonaisuus lisää kehon ja mielen tasapainoa sekä auttaa energioita virtaamaan kehossa vapaammin. 

Yinjoogassa stimuloidaan ja aktivoidaan kehon energiakanavia eli meridiaaneja, jotta energia saadaan virtaamaan kehossa vapaasti. Reiki vaikuttaa kehon energiakeskuksiin eli chakroihin ohjautuen kehossa aina sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Reiki on turvallinen hoitomuoto, jossa keho ottaa vastaan sen määrän energiaa kuin tarvisee. Yinjooga ja reiki toimivat yhdessä hyvin kokonaisvaltaisena hoitomuotona hoitaen ja elvyttäen kehon voimavaroja ja kehon kykyä parantaa itseään.

Kurssille osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta tai reikistä. Liikkeet tehdään anatomisesti turvallisesti ja kehoa kuunnellen. Kurssilla käytämme myös erilaisia apuvälineitä (vilttejä, blokkeja, vöitä) tukemaan ja avustamaan liikkeissä.

 

Lämpimästi tervetuloa kokemaan Yinjoogan ja Reikin eheyttävä, energisoiva ja voimaannuttava yhteisvaikutus.

Täältä näet seuraavien kurssien ajankohdat.

 

 Tässä muutamia palautteita kurssilaisilta: 

"Olin varannut tämän kauan sitten tietämättömänä kuinka hyvään hetkeen tämä tuli. Reiki lisäsi tähän yinjoogaan jotain ennen kokematonta. Kiitos teille näin voimakkaan energiakentän luomisesta. Tämä oli todella voimallisesti avaavaa."

 "Loistava harjoitus. Ihanan rentouttava ja rauhallinen. Rentouttava ilmapiiri ja ympäristö. Ja uskomattomia fiiliksiä!"

”Oikein rauhoittava ja rentouttava. Sain itseeni juuri sen tasapainon, jota lähdin hakemaan”

 "Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen kurssi. Olo on rentoutunut ja vapautunut. Tässä oppi kuuntelemaan itseään, sitä kun ei aina kiireen keskellä ehdi tekemään :)"

 "Tätä ihanaa oloa ja totaalirentoutta ei saa mikään ei missään muualla ♥"